USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Любить їздити п’яним без посвідчення: на Волині суд оштрафував водія на 41 тис. грн

6 Серпня 2023 17:43
Волинянин, якого вдруге протягом року спіймали п’яним за кермом та без водійського посвідчення, протягом п’яти років не матиме права керувати транспортними засобами. Також він заплатить майже 41 тисячу гривень штрафу.

Відповідну постанову ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

Як ідеться у матеріалах справи, 28 червня близько 23 години Володимир С. керував автівкою "Фольксваген Гольф" у стані алкогольного сп’яніння. Правопорушення трапилося на вулиці Луцькій у Володимирі. Від проходження огляду чоловік відмовився. Раніше чоловік був позбавлений права керувати транспортними засобами.

Таким чином водій вчинив правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 126, ч. 2 ст. 130 та ст.

Також у матеріалах справи вказано про ще одну «адмінку», вчинену Володимиром С. за місяць до згаданих правопорушень. У магазині «Сім 23» він нецензурно лаявся та порушував громадський порядок.

Докази підтвердили вину Володимира С., який неодноразово не з’являвся на судові засідання. Суд оштрафував правопорушника на 40 тисяч 800 гривень та на п’ять років позбавив його права сідати за кермо авто.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus