USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Ліцей у селищі на Волині утеплять за 17 мільйонів

7 Квітня 2024 13:20
У Ратному Ковельського району запланували капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду корпусу №1 ліцею №1 імені В. Газіна, що на вулиці Центральній, 50.

Торги на роботи оголосило управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради. Пропозиції учасників приймають до 19 квітня.

Очікувана вартість робіт – 17 мільйонів гривень.

Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду корпусу №1 ліцею №1 імені Володимира Газіна в Ратному включатиме наступні роботи: розбирання асфальтобетонних покриттів, демонтаж, вогнезахист дерев’яних конструкцій, монтаж покрівель, навішування водостічних труб, відливів, улаштування жолобів, улаштування перехідного містка, заміну вікон і дверей, утеплення перекриттів, утеплення фасадів мінеральними плитами, утеплення цоколю, вимощення бруківки, облаштування пандуса і сходів, блискавкозахист тощо.

Ремонт мають завершити до 31 грудня 2026 року.

Відзначимо, що управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради раніше оголошувало торги на згадані роботи, однак аукціон не відбувся.

Читати ще: Укриття двох дитсадків у Луцьку відремонтують

Нагадаємо, в Луцькому ліцеї №1 запланували поточний ремонт приміщення їдальні. На роботи спрямують близько пів мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 7 Квітня 2024 17:42
Такі роботи виконуються за три місяці а тут термін 2.5 роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus