USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Ліцей біля Луцька відремонтують до кінця літа

22 Липня 2023 12:28
До початку нового навчального року мають відремонтувати фасади будівлі Баївського ліцею Боратинської сільської ради, що на вулиці Перемоги, 1а в селі Баїв Луцького району.

Тендер на поточний ремонт навчальний заклад оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 22 липня. Аукціон заплановано на 24 липня.

Очікувана вартість ремонту – 955 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, ремонт фасадів ліцею включатиме очищення фасадів від забруднень та місць грибкових уражень, відбивання штукатурки, розбирання відшарованого утеплення з пінополістирольних плит, протравлення поверхонь протигрибковим засобом, утеплення фасадів полістирольними плитами з опорядженням декоративним розчином, поліпшене штукатурення стін, декоративне штукатурення фасадів, протравлення фасадних і цокольних поверхонь кварцевою ґрунтівкою, фарбування зовнішніх стінових конструкцій, улаштування з листової сталі примикань до камʼяних стін, фарбування металевих поверхонь ґрат, огорож і сталевих труб.

Ремонт фасадів Баївського ліцею мають закінчити до 31 серпня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме п’ять років.

Нагадаємо, Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, що на вулиці Володимирській, 137 у Ковелі, планує здійснити поточний ремонт спального корпусу №3 навчально-оздоровчого комплексу. Очікувана вартість робіт сягає 17,6 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus