USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Літак із віцепрезидентом Малаві зазнав аварії: всі на борту загинули

11 Червня 2024 14:28
Літак, у якому перебував віцепрезидент Малаві Саулос Чіліма та ще дев’ять людей, напередодні зник безвісти. З’ясувалося, що повітряне судно зазнало авіатрощі, внаслідок якої ніхто на борту не вижив.

Про це пишуть Tuko News та Sun із посиланням на пресслужбу президента країни, повідомляє Громадське.

Як стверджують ЗМІ, після годин пошуків зниклий літак виявили в лісі: всі, хто перебував на борту, мертві. Окрім віцепрезидента, у літаку була колишня перша леді Шаніл Дзімбірі. Група летіла на похорони колишнього міністра уряду.

Президент Малаві Лазарус Чаквера оголосив національний день жалоби й наказав приспустити всі прапори.

Солдати прочісували гірський регіон на півночі східноафриканської країни після того, як літак Сил оборони Малаві 10 червня зник безвісти під час рейсу зі столиці країни Лілонгве до північного міста Мзузу.

Під час польоту авіаційники попередили екіпаж, що варто розвернутися через погану видимість. Невдовзі влада втратила зв’язок із літаком, який «не зміг приземлитися через погану видимість внаслідок поганої погоди», сказав президент Чаквера.
Як повідомляли, президент Ірану Ібрагім Раїсі та міністр закордонних справ Хосейн Амір Абдоллахіян загинули внаслідок аварії гелікоптера 19 травня. Гелікоптер впав у гірській місцевості поблизу кордону з Азербайджаном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН Показати IP 11 Червня 2024 20:15
НА ХА-ХА ВІН НАМ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus