USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Лісові пожежі дійшли до Португалії: горить південь країни

20 Серпня 2021 12:48
Лісові пожежі охопили південь Португалії, найбільше дісталося регіону Алгарве.

Пр це розповіли у ТСН.Ранок 20 серпня.

Полум’я вже випалило близько 9 тис. га територій. Вогонь дістався до національного заповідника, де мешкають олені.

До гасіння займань залучили близько 600 надзвичайників та понад 200 одиниць техніки. Зокрема, і літаки. Однак локалізувати займання не вдається через сильний вітер та спеку.

Гаряче повітря, кажуть синоптики, принесло із Африки. Нині окрім Португалії осередки займань фіксують й у інших країнах Європи – Франції, Італії, Греції та Іспанії.

Як повідомлялося, в американській Північній Каліфорнії лісові пожежі майже повністю знищили містечко у гірській місцевості. Завдяки завчасній евакуації минулося без жертв. Утім, вогонь випалив дощенту понад тисячу будинків. Люди змушені залишати свої домівки поспіхом. Рятувальники працюють на межі можливостей, але їм заважає занадто сильний вітер та посуха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus