USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Лікуємо і тих, і тих»: медик волинської бригади, окрім побратимів, допомагає тваринам із прифронтових сіл

31 Серпня 2022 23:12
Фельдшер 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого не тільки допомагає побратимам, а й чотирилапим пацієнтам із прифронтових сіл.

Про медика розповідають у волинській бригаді.

В Андрія четверо дітей, власні приватні ветеринарні аптека та клініка і чималий очолюваний ним колектив.

Наприкінці лютого, коли ворог зайшов у сусідню з Андрієвою область, він пішов у військкомат.

«Я зрозумів, що маю якось захищати свою сім’ю. Тому рішення йти служити було єдино правильним», – каже чоловік.

Зараз Андрій – фельдшер медичного пункту одного з підрозділів волинської бригади. Каже, фізіологія людей і тварин, як і надання їм медичної допомоги насправді, за винятком деяких нюансів, не дуже відрізняються.

«Тому лікуємо і тих, і тих», – усміхається Андрій.
«Наш побратим ще й неабиякий пасічник, і хоча, жартує, бджіл ще не доводилося лікувати, привів до ладу вже дві покинуті пасіки.

Крім побратимів, яким необхідна медична допомога, до Андрія «приходять» і чотирилапі пацієнти, собаки, чимало з яких лишилися без господарів, що виїхали з прифронтового села, коти, а днями, каже Андрій, була навіть корова, в якої проблема з ногою. Всім надав допомогу.

Єдиний із пацієнтів, кого ми застали в медпункті, є малий Фурсик. У Фурсика чудовий апетит, але проблеми з очима, які Андрій зараз лікує», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus