USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Лікарі з Володимира переймали досвід у Литві

21 Вересня 2022 14:57
Упродовж майже двох тижнів п’ять лікарів з КП «Володимир-Волинське ТМО» мали можливість стажуватися у клініці міста Расейняй.

Литовське місто, яке віднедавна стало партнером Володимира, відвідали акушери-гінекологи Іванна Давидюк та Ольга Сливка, фізичний терапевт Ірина Панасюк, а також анестезіологи Тетяна Шворак та Тетяна Щербатюк. Про це повідомили в міськраді Володимира.

У Расейняї лікарі ознайомилися з європейською моделлю діагностики та лікування пацієнтів. Зокрема фізичний терапевт мала змогу стажуватись у відділені реабілітації, де опанувала інноваційні методи фізіотерапії, ерготерапії та кінезотерапії. Місцева лікарня з 1996 року активно протезує суглоби та давно використовує сучасні методи реабілітації.

Акушери-гінекологи обмінялися досвідом ведення та лікування пацієнток з різними патологіями та захворюваннями, брали участь в оперативних втручаннях та ознайомилися з методами естетичної гінекології.
Анестезіологи мали змогу удосконалити знання та навички із введення провідникової і плексусної анестезії під ультразвуковим контролем.

Цікавим досвідом для лікарів стали відвідини найбільшої університетської лікарні Литви у місті Каунас, де вони змогли ознайомитися з сучасним приймальним відділенням та відділенням політравми, сучасної роботизованої лабораторії та роботою пневмопошти.
Володимирських медиків також було запрошено до парламенту Литви на зустріч із заступником сейму Паулюсом Саударгасом, який активно підтримує Україну в нелегкий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus