USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Лікар попередив, що загрожує після важкої форми COVID-19

14 Листопада 2021 18:14
Після важкої форми коронавірусу COVID-19 через 10-14 днів часто виникає повторне запалення легень (пневмонія).

У деяких пацієнтів через цей проміжок часу може бути позитивний ПЛР-тест на коронавірус, але це не повторний випадок захворювання. Про це написав у своєму каналі в Teлеграм-каналі головний лікар одного з львівських діагностичних центрів Тарас Жиравецький, передає УНІАН.

Медик зазначив, що під час запалення легень температура тіла підіймається, може бути кашель та пітливість.

«...Якщо у вас повторне запалення легень... після ковіду – такий стан потребує призначення антибактерійних препаратів», – додав лікар.

Раніше Тарас Жиравецький повідомив, що вакцинація впливає на перебіг COVID-19 та спрямована на те, щоб він був менш важким.

Вакцинація в Україні розпочалася наприкінці лютого. Станом на 13 листопада повністю вакциновані 8 665 945 осіб. За офіційними даними, населення нашої держави становить понад 41 млн осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus