USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Лідери Німеччини служили Путіну «корисними ідіотами», – Politico

29 Березня 2022 14:03
Американське видання Politico опублікувало статтю під назвою Корисні ідіоти Путіна в Німеччині, де розкритикувало німецьку політичну еліту за її ставлення до нинішнього президента РФ.

Матеріал був опублікований 28 березня, передає Кореспондет.

У статті зазначено, що протягом останніх 16 років Німеччина проводила помилкову політику щодо Росії.

«Уперте наполягання Німеччини на взаємодії з Путіним перед тривалою агресією (починаючи з вторгнення в Грузію, вбивств ворогів режиму за кордоном і закінчуючи військовими злочинами в Сирії) стало нічим іншим, як катастрофічною помилкою ексканцлера Ангели Меркель, яка тепер посіла місце в пантеоні наївності поруч із Невілом Чемберленом (прем’єр-міністр Великої Британії в період 1937-1940 рр. – ред.)», – йдеться у статті.

Стверджується, що на Меркель лежить більшість провини за те, що вона «потрапила в пастку» російського президента. Але в ситуації, що склалася, винен і політичний клас Німеччини: «Від накладеного Німеччиною вето на членство України та Грузії в НАТО в 2008 році до її укладання газових угод з Москвою та опору постачанням зброї Києву – лідери країни служили Путіну корисними ідіотами».

Разом з тим, повільно, але впевнено, німці починають розуміти, що м’який підхід Меркель до Росії, який досяг свого апогею з рішенням 2015 року, дати зелене світло газопроводу Північний потік-2, незважаючи на анексію Росією Криму та її роль у подіях на Донбасі – не просто відчинив двері Путіну, щоб піти далі, а фактично спонукав його до цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 29 Березня 2022 15:36
Усі "дружби" та "танці" Німеччини та Росії вже закінчилися двома Світовими Війнами. Зараз закладаються основи Третьої... Як вона набридла зі своєю політичною жуйкою. Завдяки їй Україна сім років воює із Росією. Здавна німцям і росіянам вірити не можна!
скептик Показати IP 29 Березня 2022 19:35
а що тут дивуватись. досьє на папіка фрау мерзель, який був агентом штазі, лежить у путлєра в шухляді. от вона і танцювала під його дудку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus