USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв отримав звання Героя України

13 Листопада 2023 18:59
Президент Володимир Зеленський нагородив лідера кримськотатарського народу та народного депутата Мустафу Джемілєва званням «Герой України».

Про це повідомила пресслужба Офісу президента України, передає Бабель.

Найвищу державну нагороду України Джемілєв отримав за становлення та розбудову незалежної України, а також за відстоювання прав кримськотатарського народу. Крім того, президент привітав Мустафу Джемілєва з 80-річним ювілеєм.

«Подякував за захист свободи України й кримськотатарського народу та відзначив званням Героя України. Сильна, достойна, смілива людина. Життя, присвячене захисту волі народів. Побажав того, чого бажаємо ми всі: перемоги України та свободи для всіх частин нашої держави. І робимо все, щоб наблизити звільнення Криму», – написав Зеленський.

Джемілєв зазначив, що це нагородження має для нього величезну цінність, і додав, що мріє повернутися до Криму та бути похованим на своїй землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus