USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Лідер Ічкерії готовий кинути тисячі чеченців на захист України від путінської орди

26 Лютого 2022 23:55
Голова уряду Чеченської республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв звернувся до Президента України Володимира Зеленського із пропозицією направити своїх бійців для відбиття російського вторгнення.

Відповідне звернення було озвучено під час одного із мітингів у Бельгії, пише Телеграф.

За його словами, він готовий підписати угоду про військове співробітництво з Україною, а потім розпочати формування добровольчих загонів.

"Ця процедура необхідна, щоб наші добровольці були захищені Женевською конвенцією. Ми будемо раді зробити свій внесок у справедливу війну українського народу", — сказано в заяві.

Закаєв підкреслив, що чеченці Європи поки що єдині, хто готовий воювати за свободу України, але сподівається, що їхній приклад наслідуватимуть й інші.

Закаєв каже, що готовий прибути для переговорів у будь-яку точку нашої країни та наголосив, що чеченців на європейському континенті налічується близько 300 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Показати IP 27 Лютого 2022 00:16
Дякуемо,що хочете допомогти
Ірина Показати IP 27 Лютого 2022 06:35
Чи погодився Президент на пропозицію Ахмед Закаєва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus