USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Ляшко заявив, що вакциновані в Україні можуть мати привілеї

25 Серпня 2021 14:37
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко припускає, що люди з сертифікатами вакцинації проти коронавірусу зможуть відвідувати публічні місця навіть у разі локдауну.

Про це пише Українська правда.

«Будуть запроваджуватися карантинні обмеження, але для певних сфер економіки вони дозволять працювати навіть у червоному рівні епідеміологічної небезпеки.

Наприклад, кінотеатри зможуть працювати, якщо колектив кінотеатру буде вакцинований і люди, які будуть приходити до нього, будуть показувати Covid-сертифікат. І таких сфер багато. У Франції, у Німеччині сьогодні пропрацьовуються різні варіанти.

Нам буде простіше, ми можемо брати досвід країн ЄС і США – подивитись, що спрацьовує, що не спрацьовує, щоб вибрати оптимальний варіант», – розповів Ляшко.

Влада стимулюватиме певні сфери життя до вакцинації, але громадянам потрібно потурбуватися про себе і рідних – і провакцинуватися, особливо перед осіннім періодом.

Щодо темпів імунізації Ляшко сказав, що європейські країни до піку вакцинації виходили чотири місяці, після чого ще 2-3 місяці трималися на «плато», а Україна у червні почала активно нарощувати темп імунізації і зараз вийшла на мільйон щеплень на тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 25 Серпня 2021 14:57
Невакцинованих треба позначати,щоб з далеку було видно,що це небезпечні люди...
Народ Показати IP 25 Серпня 2021 14:58
Іди в д.пу...
скептик Показати IP 25 Серпня 2021 16:43
вакцинованим держслужбовцям будуть видавати голубі штани і ковпаки клоуна, всім вакцинованим смертним - жовті штани і ковпаки клоуна.. всі решта будуть ходити в коричневих штанах і казати "КУ" при зустрічі з вакцинованими. ДО ВАКЦИНОВАНОГО НАЧАЛЬСТВА - КУ-КУ
Я Показати IP 25 Серпня 2021 17:31
брехливе тупе але міністер...
Слів не має Показати IP 25 Серпня 2021 17:39
Певно пенсії? Чи...? Гнати треба такого співучого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus