USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Легкоатлет з Волині посів шосте місце на Паралімпійських іграх

1 Вересня 2021 17:01
Житель Ківерцівської громади Ярослав Окапінський посів шосте місце на Параолімпійських іграх.

Про це інформує Ківерцівська міська рада.

«Спортсмена Ярослава Окапінського у фінальному забігу Параолімпійських ігор у м.Токіо на 400 метрів здобув 6 місце. Бажаємо не втрачати форми і оптимізму, не сумніватися у своїх силах і вірити в удачу, надалі досягати усіх цілей та таких великих перемог як сьогодні», – йдеться у дописі.

22-річний Ярослав Окапінський – єдиний на Волині легкоатлет, який представляє область на Паралімпійських іграх за весь час участі України у світових змаганнях.

Легкою атлетикою, як розповідав волинянин, він займається шість років. На тренування щодня до Луцька приїздить із села Муравище, що за 25 кілометрів від обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2021 18:46
Вітаємо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus