USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Легкість та мобільність: найпопулярніші візки-тростини 2020 року*

1 Липня 2020 13:27
Мобільні візки-тростини істотно спрощують життя батьків. Вони актуальні під час прогулянки містом, перельоту та подорожей. Приваблюють легкістю й можливістю оперативного складення. Займають мінімум місця при зберіганні й перевезенні в автівці.

Фахівці MagaZilla підготували добірку надійних візків-тростин, які варті уваги у 2020 році.

Chicco Lite Way 3 Top

Маневровий візок Chicco Lite Way 3 Top оснащено зручним сидінням з регульованою спинкою і 5-точковими ременями безпеки. Рама виготовлена з міцного алюмінію. Передбачено чотири точки опори: два поворотних передніх і два здвоєних задніх колеса діаметром 14 і 18 см відповідно. Амортизатори пружинного типу мінімізують вібрації при нерівностях на дорозі. Одна з ключових переваг моделі — ретельно продумана комплектація: дощовик, накидка для ніг, відділення для покупок, яке можна трансформувати в рюкзак. Візок представлений у різних колірних рішеннях. Відзначимо, що модель витримує до 22 кг. Вага становить 7,1 кг.

Лайфхак! Вартість одного й того ж візка в українських інтернет-магазинах може істотно відрізнятися. Щоб придбати вибрану модель максимально вигідно, рекомендуємо порівняти ціни на https://m.ua/.

Babyhit Handy

Стильний візок Babyhit Handy представлений у розмаїтті кольорів. Модель оснащена ріжковими ручками, які повертаються на 360 градусів, тому батькам вдасться знайти максимально зручне положення для комфортного управління. Підніжка й спинка регулюються. Гумові колеса з пластиковим ободом забезпечують хорошу прохідність, а пружинна амортизація пом’якшує вібрації під час прогулянок. Передбачено зйомний захисний бампер і 5-точкові ремені. У комплектацію входять прогулянковий блок, накидка для ніг, дощовик, москітна сітка та місткий кошик для покупок.

Peg Perego Pliko Mini

Візок призначено для дітей від шести місяців. Модель важить всього 5,7 кг, а тому вважається однією з найлегших на ринку. Ручки регулюються за висотою, що дає змогу «підігнати» їх під зріст батьків. Сидіння регулюється в трьох позиціях. Усі колеса спарені, що сприяє додатковій стійкості. У комплектацію входить підсклянник та сітчасте відділення для покупок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus