USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Легендарний тенісист Федерер пожертвує $500 тис. українським дітям, які постраждали у війні з РФ

19 Березня 2022 02:04
Знаменитий швейцарський тенісист Роджер Федерер вирішив допомогти українському народу, який продовжує героїчно боронити свою землю від російських загарбників.

Колишня перша ракетка світу перерахує 500 000 доларів допомоги українським дітям, які стали жертвами злочинів РФ, пише ТСН.

Читати ще: «Борються за свій народ проти жорстокої тиранії», – Стінг закликав зупинити війну та підтримав українців

«Те, що відбувається в Україні, жахає мене та мою сім’ю. Наші серця розбиті через страждання невинних людей. Ми виступаємо за мир. Своєю підтримкою хочеться насамперед допомогти дітям. Близько 6 мільйонів українських дітей наразі не навчаються у школі. Ми знаємо, що це надзвичайно критичний час для забезпечення доступу до освіти. Ми хочемо підтримати їх у боротьбі з цим надзвичайно травматичним досвідом. Ми надамо підтримку дітям з України.

Через Фонд Роджера Федерера ми підтримаємо War Child Holland, пожертвувавши 500 000 доларів, щоб переконатися, що українські діти продовжать своє навчання», – написав Федерер у себе в Twitter.

Як повідомляли, через збройну агресію РФ в Україні станом на 18 березня загинули 109 дітей, поранені – понад сотню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus