USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Ледве ходжу, онук у лікарні», – лучанка, яка постраждала від вибуху гранати на Ковельській

9 Липня 2024 09:32
Серед п’ятьох травмованих внаслідок вибуху гранати на Ковельській у Луцьку 7 липня є двоє перехожих – лучанка Наталія та її 28-річний онук.

Суспільному жінка розповіла, що ввечері йшла з онуком. Під час вибуху він її врятував, один із осколків гранати влучив жінці у ногу.

«Ми йшли з двору, а тут на дорозі якась драка почалася, незрозуміло було, що сталося. Онук мене смикнув за руку, як машина їхала, він мене спас просто. Зараз погано себе почуваю, осколок в нозі, ледве ходжу, онук в лікарні ще. У нього теж осколки і подряпини», – говорить жінка, яку 8 липня виписали з медзакладу.

Читати ще: Двоє у реанімації: що відомо про людей, які постраждали через вибух гранати в Луцьку

На місці, де надавали першу медичну допомогу травмованим внаслідок вибуху, залишилися сліди крові.
Лучанинові Сергію внаслідок вибуху осколками побило авто. Зі слів чоловіка, уламок гранати пробив радіатор у машині і пошкодив фари.
Ввечері 7 липня на Ковельській у Луцьку прогримів вибух. Як стало відомо, на дорозі стався конфлікт. Один із учасників, 35-річний житель луцького району, кинув гранату на проїжджу частину. Його затримали.

На місці працювали криміналісти, вибухотехніки і медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus