USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Ланцюгова реакція: МОЗ Ізраїлю показало, як коронавірус поширюється в місті

30 Березня 2020 16:33
Один необережний дотик може призвести до інфікування людини. Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю опублікувало відео, на якому показано, як поширюється вірус.

Поверхні можуть бути джерелом поширення коронавірусу, тому при можливості, працюючи з ними, слід використовувати серветку або шматок тканини.

І, найголовніше, людей закликають мити руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 30 Березня 2020 17:18
протирати тонким шаром спирту. зсередини також
Арафат Показати IP 30 Березня 2020 17:40
Передова країна - та в нас в кожному садочку діти знають, як поширюється інфекція!
до Арафата до Арафат Показати IP 30 Березня 2020 22:18
шановний Ясіре)) порівняно з Ізраїлем, по всім показникам, а надто по рівню медицини - ми знаходимось на рівні країн Африки
Арафат до до Арафата Показати IP 30 Березня 2020 23:08
От чому у Вас стільки зневаги до самих себе. Га? Та де в світі такий рівень життя, як в нас? Париж - тільки там де вежа. Далі - чорні ґетто. Італія - потрісканий асфальт на вулицях та випалені сонцем обшарпані хібарки. Ісраїль - до уср@чки перелякане населення з страшенним дефіцитом води. Якби не міліони Дол. від США щомісячно на 8-10 млн населення, то і обітованої сотки не було б, не те що землі. А в нас - простори, до праці примушувати не треба, навіть в Луцьку величезний приватний сектор (Дубенська,Цукровий,Володимирська,Красне іт.д). А скільки ісрїльтян чи італьянів живуть у власних будинках? А на автомобілі,що їздять Луцьком подивіться. Іноземці від жадібності їздять фіг зна на яких моторолерах, аби лиш дешевше було.От і душить їх жабище. От і намагаються ці нищеброди принизити нас і вбити нам в голову комплекс меншовартості. Ляхи вже завили, що будівельній галузі Опа. Бо наші поїхали. А Лєшек вже не хоче рученята в роботу встромляти. Те саме і з Мойшами. Поки що бахваляться, які вони передові, а реальний процент інфікованих та хворих на кількамільйонну країнку з безпрецедентними заходами карантину - просто зашкалює. США б'є всі рекорди по хворим та смертям. Подивіться фото з лікарень Нью Йорка - і це "передова" не африканська медицина? Нам тільки не вистачає єдності та грошенят. Ми - найкращі. І країна- найкраща. Держава і населення дещо туповаті. Але це питання часу та розуміння. Можете покращити мою точку зору. Готовий вислухати шляхи покращення ситуації в країні. Але хто заведе платівку от ми - Африка і Європа цяця а ми - л@йно :- прокляну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus