USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Лабораторію медоб’єднання на Волині відремонтують

17 Вересня 2023 15:52
Клініко-діагностичну лабораторію Володимирського територіального медичного об’єднання відремонтують. Вартість робіт оцінили в понад п’ять мільйонів гривень. Ремонт хочуть провести ще цього року.

Тендер на капітальний ремонт клініко-діагностичної лабораторії в корпусі №1 оголосило КП «Володимирське територіальне медичне об'єднання». Торги тривають на сайті держзакупівель до 20 вересня.

Очікувана вартість робіт – 5,695 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, ремонт передбачатиме демонтаж старих покриттів, розбирання цегляних перегородок, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, заміну вікон і дверей, улаштування перегородок і перемичок, улаштування цементних стяжок, викладення плиток, улаштування стель, штукатурення та шпаклювання стін, монтаж металоконструкцій сходів, прокладання трубопроводів водопостачання та каналізації, встановлення унітазів, умивальників, мийок, душових піддонів, облаштування системи вентиляції, монтаж електрообладнання тощо.

Усі роботи планують виконати до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на зроблений ремонт становитиме 10 років.

Нагадаємо, в поліклінічному корпусі Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади на проспекті Відродження, 13 було проведено капітальний ремонт частини першого та другого поверхів, а також кабінетів, де надають медичну допомогу.

Як ми писали, у клініко-діагностичній лабораторії та реабілітаційному відділенні Луцької міської дитячої поліклініки тривають ремонтні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus