USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«Київстар» відновив доступ до мобільного інтернету по всій країні

15 Грудня 2023 22:02
Фахівці компанії «Київстар» включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

«15 грудня фахівці компанії включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G. Послуга може працювати із зменшеною швидкістю, однак по мірі стабілізації роботи мережі, її якість буде покращуватися», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Хакери зламали захист «Київстар» через обліковий запис працівника, – президент компанії

Також зазначається, що за минулу добу відновлено послуги міжнародного роумінгу, а ще раніше – послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету.

«Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані. Інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів», – зазначається у повідомленні.

Наразі компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи «Мій Київстар». Водночас у деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі із зв`язком, та спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

Нагадаємо, вранці 12 грудня користувачі масово заявили про масштабний збій у роботі оператора зв’язку «Київстар». Причиною збою стала хакерська атака. Відповідальність за неї взяли на себе росіяни.

Станом на 18.00 13 грудня спеціалісти телекомоператора розпочали включення голосового зв`язку по всій Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus