USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Китайські акції рекордно обвалилися через заяви про готовність допомагати РФ

15 Березня 2022 13:10
Китайські акції пережили найгірший день з часів фінансової кризи 2008 року.14 березня акції рекордно впали. Причиною називають побоювання щодо готовності Китаю надати військову допомогу росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Інвестори побоюються, що корпорації потраплять під санкції США через зближення Пекіна і Москви.

Індекс Hang Seng China Enterprises у понеділок закрився з падінням на 7,2%, що стало найбільшим падінням з листопада 2008 року.

Індекс Hang Sang Tech, до складу якого входять 30 найбільших технокомпаній, упав на 11%, що стало його найгіршим падінням з моменту запуску індикатора в липні 2020 року.

Нагадаємо, Китай висловив незгоду з санкціями проти Росії і розкритикував США за розпалювання «української кризи».

А Державний департамент США розіслав своїм союзникам у Європі та Азії дані своєї розвідки про готовність китайського уряду постачати військову допомогу Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus