USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Квіти в парі з трояндами у букетах*

20 Січня 2023 11:55
Універсальних квітів у флористиці небагато. Але є ті, які гарно поєднуються практично з будь-якою рослиною. Троянди, наприклад, можна красиво компонувати і з об'ємними, і з мініатюрними бутонами витягнутої або округлої форми. Саме через різноманітність відтінків та видів.

Троянда – одна з найкрасивіших квіток. Її благородна витонченість і вишуканість здатні догодити кожному. Це прикраса будь-якої урочистості. Вони мають чудовий вигляд і в монобукетах, і у поєднанні з іншими бутонами.

У цій статті ви дізнаєтеся про квіти-компаньйони для троянд і про те, які квіти добре поєднуються з трояндами.

Квітковий магазин Dicentra – справжній рай для тих, хто шукає красиві свіжі квіти, які мають ідеальний вигляд у парі з трояндами. А із зручною послугою Доставка квітів Київ подарувати букет буде не тільки приємно, а й набагато швидше.

Ідеальне поєднання

Гвоздики

Букети з ароматними, ніжними та стійкими гвоздиками завжди відрізняються вишуканістю. А в поєднанні з королевою квітів трояндою він матиме ще більш пристойний вигляд. Рекомендуємо звернути увагу на рожеві та пастельні відтінки і гвоздик, і троянд. Таке поєднання є безпрограшним.

Альстромерія

Троянди з альстромеріями – найчастіше та вдале поєднання естетичної витривалості та привабливості букета. Альстромерії мають безтурботний та веселий вигляд. Ансамбль видається невагомим, що робить його ідеальним для романтичного презенту.

Ромашки

Ці маленькі білі квіточки неймовірно ніжні у поєднанні з великими трояндами. Найкращий вигляд мають комбінації з жовтими трояндами.
Гортензія

Якщо ви хочете дізнатися, які квіти добре поєднуються з трояндами, потрібно звернути увагу на гортензію. Це пишна рослина з безліччю ніжних суцвіть білого, блакитного, рожевого, червоного, синього та бузкового відтінків. Має легкість, неповторний зовнішній вигляд і медовий аромат. Гортензія букет з трояндою стали дуже популярними останнім часом.

Хризантеми

Хризантеми символізують повагу. Тому їх часто додають у букети для колег, начальниць або старших жінок. Букет з троянд та хризантем доречний на багатьох урочистостях:

- ювілей;

- весілля;

- день народження;

- привітання з творчими та кар'єрними успіхами.

Гіпсофіла

Ми звикли бачити як декор білу гіпсофілу. Але якщо ви зробите дует із троянди та гіпсофіли, це стане чудовим подарунком на річницю чи День святого Валентина. Легкі ажурні суцвіття гіпсофіли разом із ніжними пелюстками червоної троянди створюють ніжний витончений образ.

Гербера

Ще однією чудовою квіткою, яка поєднується з трояндами в букеті, є гербера. Гербери сподобаються молодим активним людям, які йдуть уперед і досягають поставленої мети. Це ідеальна квітка для першого побачення в поєднанні з трояндою.
➔ Іриси

Це ніжні квіти для прекрасної дами. Вашій коханій сподобається гарний букет із білих троянд та яскравих ірисів. Приголомшливе поєднання квітів передасть ваші щирі, теплі почуття. Він нагадає вам про романтичні дні, проведені разом.
Можна експериментувати, створюючи букети та квіткові композиції. Іноді комбінації та несподівані рішення можуть бути оригінальними й мати неповторний вигляд. Оригінальні та яскраві квіткові букети – традиційні подарунки на будь-яке свято. Складені грамотно й зі смаком, вони дарують радість та позитивні емоції, піднімають настрій і прикрашають будь-яке свято.

Професійні флористи бутика Dicentra завжди раді допомогти вам підібрати найкращі варіанти квітів, які підійдуть до троянд у букеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus