USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Квадрокоптери, тепловізор та зарядна станція: волинським бійцям відвезли допомогу на передову

12 Лютого 2024 18:25
Кілька десятків квадрокоптерів DJI Mavic 3 PRO та FPV, антидронову рушницю, тепловізор та зарядні станції відвезли на передову. Допомогу розподілили відповідно до запитів волинських бійців, які служать у складі 65-ої ОМБр, 51-ого окремого батальйону 100-ої бригади тероборони, 110-ої ОБрТрО та 128-ої окремої гірсько-штурмової.

Про це інформує пресслужба облради.

Це дороговартісне обладнання в рамках ініціативи обласної ради було придбане завдяки старанням колективів обласних медоб’єднання захисту материнства і дитинства, центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та інституту післядипломної підготовки освітян, Колківського центру професійної освіти, Камінь-Каширського вищого професійного училища та Любешівського технічного фахового коледжу, а також зусиллями двох згаданих народних депутатів.

Читати ще: Луцька міськрада закупила 20 комплексів контрбатарейної розвідки «Сова»

Допомогу землякам на Донецький та Запорізький напрямки фронту доправили голова Волиньради Григорій Недопад, депутати Ігор Лех та Орест Маховський, а також парламентарі Вячеслав Рубльов та Ірина Констанкевич.

Читати ще: Працівники волинського медінституту придбали модифікований дрон для військових
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
квадрокоптер Показати IP 12 Лютого 2024 19:11
а самі не можуть на свої зарплати собі купити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus