USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Квадрокоптери та системи РЕБ: чергова допомога українським захисникам від Луцької громади

Сьогодні 19:18
4 вересня Луцький міський голова Ігор Поліщук передав 14-ій окремій механізованій бригаді, для 2-го механізованого батальйону, систему РЕБ для автомобіля/окопну 3 діапазонну DELTA-TEC Loli 2.

Про це інформує пресслужба міськради.

Для 12-ї бригади оперативного призначення Національної Гвардії України «Азов» передали два квадрокоптери DJI Mavic 3 Thermal та два квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More combo.

54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Івана Мазепи, для потреб 1-го механізованого батальйону, отримала від Луцької міської ради два квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro RC та портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD KREKEN M.
Читати ще: Луцька міська рада передала захисникам України чергову партію допомоги

81-ій окремій аеромобільній бригаді придбали 6 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More combo та 10 FPV дронів з тепловізійною камерою.

Для потреб 24-ї окремої механізованої бригади передали квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro, квадрокоптер DJI Mavic 3 Thermal та два ALIENTECH DUO II.

28-ій окремій механізованій бригаді закупили ноутбук AGN X14T та систему РЕБ LOLI 2.1.

33-я окрема механізована бригада отримала від Луцької громади квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro та квадрокоптер DJI Mavic 3 Thermal.

Військовій частині 3028 НГУ придбали квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro, квадрокоптер DJI Mavic 3 Thermal та антену – підсилювач сигналу AVENGER BOOSTER.

Також для потреб окремого піхотного батальйону військової частини А4980 передали два квадрокоптери DJI Mavic 3 Thermal, п’ять одиниць FPV «РАПТОР 8» з тепловізійною камерою та портативний РЕБ КВЕРТУС AD COUNTER FPV.

Читати ще: Допомога ЗСУ від Луцької громади: позашляховик, дрони та причіп для транспортування

Ще один DJI Mavic 3 Thermal та один DJI Mavic 3 відправили для потреб військової частини А4932.

А для потреб мотопіхотного батальйону військової частини А0536 передали два DJI Mavic 3T Enterprise та один РЕБ КВЕРТУС AD COUNTER FPV.

Технічні засоби та обладнання придбані за бюджетні кошти та допомагатимуть бійцям ще ефективніше знищувати ворогів на полі бою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ветеран Показати IP Сьогодні 19:39
Ви лучше налагодьте роботу ТЦК,а то бардак і повна "советчина" ЩУРИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus