USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Квадрокоптери, безпілотники та станція РЕБ: нова допомога від Луцької громади поїхала на передову

17 Червня 2024 18:07
17 червня Луцький міський голова Ігор Поліщук передав необхідне технічне обладнання для потреб 77 ОаеМБр.

Про це інформує пресслужба міськради.

Допомагати виконувати бойові завдання нашим бійцям будуть: квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo, квадрокоптер DJI Mavic 3, квадрокоптер DJI Mavic 3 Thermal, 10 апаратів літальних безпілотних БпЛА «РАПТОР 8» з денною камерою, 5 апаратів літальних безпілотних БпЛА «РАПТОР 8» з тепловізійною камерою, дизельний генератор Scheppach, однофазний стабілізатор Елекс Герц У 16-1-40 v3.0 5.5кВт.

Читати ще: Дрони для військових: Луцька громада передала нову допомогу захисникам

Також для потреб військової частини А4932 передали станцію РЕБ СИНИЦЯ 6, яка забезпечить перевагу над противником, придушуючи його електронні системи та захищаючи українські позиції та 11 страйкбольних штурмових гвинтівок RRA SA-E03 EDGECarbine-half tan для військової частини А0666.

Міському голові Ігорю Поліщуку воїн 77 ОаеМБр вручив подяку та прапор, аби віддячити за постійну підтримку Збройних Сил України.

Читати ще: Захисникам України передали з Луцька мікроавтобус і спорядження

Як інформували, 10 червня чергове авто Mitsubishi L 200 було передано для потреб військових підрозділів ЗСУ. Це один із тринадцяти нових позашляховиків, які були придбані за кошти бюджету Луцької громади і зараз передаються військовим частинам згідно із запитами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus