USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Купуєш волинський Переможний мерч – допомагаєш наближати перемогу: усі гроші йдуть на ЗСУ

2 Травня 2022 19:39
Одяг, чашки, стікерпаки, екоторби Переможного мерчу, який заснували волиняни, тепер можна придбати на сайті. Усі кошти від продажу волонтери спрямовують на потреби захисників і захисниць України.

Лінійку запустили засновники волинського бренду BeyZot.

Як йдеться на сторінці бренду, все почалось з футболки із легендарною фразою – «Рускій воєнний корабль, іді на*уй». Згодом вирішили розширити асортимент: змакетували принти для футболок, шевронів, стікерпаків, запустили в друк листівки і замовили друк на горнятках та екоторбинках.

Ще донедавна Переможний мерч можна було придбати лише через соцмережі або на ярмарках. Але вже з’явився сайт, на якому можна зручно зробити замовлення.

Про Переможний мерч, роботу сайту та плани на майбутнє Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла волонтерка, співзасновниця мерчу Юлія Грищук.

«Основна ідея Переможного мерчу – допомагати українській армії пришвидшувати перемогу. Увесь прибуток з продажу сувенірної, патріотичної продукції ми зосереджуємо на потреби захисників. Ми розуміємо, що хвиля донатів трішки зменшується, а наш механізм залучати кошти взаємовигідний, адже людина купує собі прикольну футболку чи шопер і так передає кошти для захисників та захисниць. Зрештою – це наш внесок і в економіку, беруть замовлення друкарні та підприємства, з якими ми співпрацюємо», – розповідає вона.
Станом на 15 квітня на допомогу для наших захисників волонтери зібрали 76 тисяч гривень, частину коштів витратили на виготовлення нової продукції, а 45 тисяч спрямували на потреби ЗСУ.«Ми робили звіт нещодавно, то на той час було зібрано 76 тисяч гривень. Зараз, звісно, значно більше. Звітуємо про це на наших сторінках. Купували вже батареї до дронів, планшет для артилеристів, ліки для підрозділу територіальної оборони. Ще планується закупівля важливої техніки для військових. Без сайту кошти збирали двома способами. Перший – соцмережі. У нас є досвід, адже ми займалися до цього брендом одягу з Волині «BeyZot». Зараз трішки переформатована діяльність, але теж на волинські принти беремо замовлення. Другий – ярмарок. Теж знаємо, як продавати на фестивалях та інших патріотичних подіях«, – додає Юлія Грищук.
За понад місяць кількість продукції мерчу вагомо збільшилася, тому постала необхідність зібрати в одному місці усю сувенірку: футболки, чашки, шопери, листівки, стікерпаки, піни, прапори, шеврони. Тож з’явилась потреба у сайті, на якому в кілька кліків можна купити речі. Тож віднині Переможний мерч можна придбати тут – https://peremozhnyi.com.ua/.

«Крутий сайт нам на волонтерській основі розробив Василь Шевчук і його компанія mirrodigital.com. Адмініструємо роботу Переможного мерчу втрьох: Ірина Вільна, Ірина Балинська та я. Але долучаються люди з нашого волонтерського штабу. Допомогли нам старті дизайнери, які розобили принти. Також деякі ілюстратори дозволили друкувати їхні малюнки. Допомогли друкарні», – повідомила волонтерка.

Вона розповідає: найпопулярніший принт – «Доброго вечора». Разом з ним купують футболки, екоторби, чашки, листівки. Також дуже полюбляють стікерпаки. Є також чудовий принт «Моя суперсила» з котиком.
Ще один особливий принт – «дівчата-міста». Його авторка – українська художниця та ілюстраторка Ната Лі, яка дозволила надрукувати свої роботи на футболках.

«Це потужна серія футболок, яку ми називаємо «дівчата-міста». Авторка цих ілюстрацій Ната Лі теж погодила нам друк. Ми зараз друкуємо шість малюнків: Маріуполь, Харків, Чорнобаївка, Конотоп, Ірпінь, Миколаїв. Але хочемо взяти дозвіл й на принт Херсон, про який треба голосно говорити і підтримувати його», – додає Юлія Грищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus