USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Купуючи пароварку в «Епіцентрі», можна отримати безкоштовну доставку*

3 Лютого 2022 17:38
Новорічні акції закінчилися, але маркетплейс «Епіцентр», схоже, про це не чув. Адже продовжує радувати покупців знижками до 45% на техніку для приготування їжі та іншими акційними пропозиціями.

Після новорічних свят, як ніколи, більшість людей вирішили перейти на правильне харчування і, звичайно ж, придбати пароварку або мультиварку. Це все тому що, саме в них найлегше приготувати корисну їжу з мінімальною кількістю жиру або взагалі без нього.

Маркетплейс «Епіцентр» пропонує дві топові пароварки, на які зараз діє акція:

Пароварка Russell Hobbs 23560-56 Healthy 3 Tier Digital – модель, яка зібрала безліч позитивних відгуків в інтернет-мережі від користувачів. Вона має 3 великі контейнери та додаткову ємність для приготування рису, загальний об'єм яких 10,6 літра, тобто можна приготувати багато смачних страв на велику родину. Подача пари починається через кілька секунд після включення і їжа готується рівномірно, незалежно від рівня контейнера. Станом на 18 січня 2022 року придбати таку пароварку в «Епіцентрі» можна за акційною ціною – 2 676 гривень.

Пароварка Tefal VC140131 – загальний об'єм контейнерів даної моделі 6 л, і це майже удвічі менше попередньої, але до неї в комплект входить спеціальна ємність для приготування рису. Завдяки зовнішньому індикатору, ви завжди можете подивитися, який рівень води, і долити її навіть у процесі приготування, не знімаючи при цьому контейнери. Користувачі в мережі також зазначають, що така пароварка навіть перевершила їхні очікування. І коштує вона лише 1 699 гривень. І саме до цієї моделі в «Епіцентрі» зараз діє безкоштовна доставка на відділення Нової Пошти, Meest та Justin.
У той час, як інші продавці приваблюють покупців лише яскравими банерами та рекламними роликами, маркетплейс «Епіцентр» пропонує клієнтам безкоштовний самовивіз товарів із центрів видачі онлайн-замовлень по всій території України. До того ж, така пропозиція не має терміну дії і поширюється на всі власні товари продавця. Клієнти також можуть скористатися адресною доставкою від «Епіцентру», іноді маркетплейс проводить акції та пропонує безкоштовну доставку за адресою.

Також маємо зазначити, що «Епіцентр» разом із ПриватБанком запустив акцію, яка передбачає повернення до 10% кешбеку клієнту, який сплатив замовлення платіжною карткою VISA від ПриватБанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus