USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Куди можна поїхати влітку відпочивати на морі: топ-3 країни*

26 Червня 2023 17:30
На території шести країн, що межують з Чорним морем, розташовано безліч чудових пляжів. Деякі з них дикі та неприборкані, а інші надзвичайно популярні та мають усі необхідні зручності. Чорне море має понад 1200 кілометрів узбережжя з безліччю прекрасних місць.

Куди краще поїхати влітку відпочивати на морі з дитиною

З усіх місць, які можна відвідати на узбережжі Чорного моря, це найкращі і найпопулярніші серед туристів:

Ланжерон (Langeron), Україна

Найпопулярнішим пляжем Одеси, безумовно, є Ланжерон, прекрасне місце, про яке написано багато пісень. Завдяки своєму ідеальному розташуванню та красі місця, ця піщана смуга вважається одним з найкращих пляжів на Чорноморському узбережжі.

Smokinya, Болгарія

Розташований недалеко від мальовничого міста Созополь, пляж Соміня – улюблене місце для літньої відпустки, якщо любите кемпінг. Цей пляж на узбережжі Чорного моря, як правило, тихіший, ніж багато інших місць на узбережжі, і є ідеальним місцем, якщо хочете провести кілька тихих хвилин з родиною.

Sile, Туреччина

За годину їзди від Стамбула Сіле – найкращий пляж на чорноморському узбережжі, який варто відвідати, якщо хочете відволіктися від повсякденного стресу. Сіле – ідеальне місце для тих, хто хоче провести кілька днів на морі із сім’єю, але не бажає їхати на популярні пляжі середземноморського узбережжя.

Який краще взяти сонцезахисний крем для обличчя в дорогу

Незалежно від пункту призначення, використання сонцезахисного крему в подорожах – один з найкращих і, як правило, найефективніших способів захистити шкіру від шкідливого впливу сонячних променів:

- Зверніть увагу на SPF і захист від ультрафіолету

Основне правило – шукати сонцезахисний крем із SPF 30 або вище. Наприклад, https://krkr.com.ua/ru/sontsezakhysni-kremy-z-spf-dr.ceuracle/. Можна легко забути нанести сонцезахисний крем після купання, тому не забудьте нанести його ще раз через дві години або 80 хвилин після перебування у воді.

- Пункт призначення + активності

Якщо пункт призначення – пляжний рай, і плани включають сонячні ванни на узбережжі та плавання чи серфінг, краще обрати засоби, які мають SPF 30 і більше та обов’язкового широкого спектру.

- Хімічні та мінеральні

Мінеральний або фізичний сонцезахисний крем наноситься на шкіру і відбиває шкідливі сонячні промені, тоді як хімічний сонцезахисний крем поглинає промені. Мінеральні сонцезахисні засоби містять такі інгредієнти, як цинк або діоксид титану, які краще підходять для чутливої шкіри або шкіри, схильної до акне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Kolyan Показати IP 26 Червня 2023 22:39
Це ж жарт?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus