USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Куди дешево полетіти на море з України?

Сьогодні 17:14
Чи може бути відпочинок на морі в Іспанії чи Греції бюджетним? Так! Варто лише обрати відповідний курорт, сезон та замовити раннє бронювання на xo.ua, щоб відчути різницю в ціні.

Дешеві напрямки для відпочинку на морі з України

1. Болгарія

Болгарія відома своїми доступними курортами, де можна знайти багато варіантів недорогого проживання та харчування. Ціни на проживання в бюджетних готелях починаються від 25 євро за ніч.

2. Греція: Корфу

Чарівний острів, розташований неподалік кордону Албанії та Греції, славиться своїми історичними палацами, фантастичними пляжами та численними чудовими готелями. Вартість пляшки води – 0,55 долара, а повноцінний обід на двох людей + пляшка вина обійдеться в 60 доларів.
3. Грузія: Батумі

Батумі – це чудові пляжі на узбережжі Чорного моря, а також цікаві культурні та історичні пам'ятки. Вартість проживання в бюджетних готелях – від 20 євро за ніч.

4. Чорногорія: Будва, Бар

Чорногорія славиться своїми мальовничими пейзажами та чистими пляжами. Країна також пропонує багато недорогих варіантів проживання, яке старує від 25 євро за ніч.

5. Португалія: Алгарве

Алгарве, найпівденніший регіон Португалії, здивує туристів мальовничими пляжами, скелями та спокійними теплими водами. Тут туристи можуть насолоджуватися доступними цінами на їжу і напої. Наприклад, чашка кави коштує всього 1 долар, а за обід на двох людей із трьох страв ви заплатите 50 доларів.

6. Іспанія: Коста-дель-Соль

Розташований на півдні Іспанії, регіон Коста-дель-Соль є популярним пляжним напрямком. Чарівні міста, такі як Малага, Марбелья та Міхас, приваблюють безліч туристів. Ціни на їжу та напої тут також досить привабливі: келих вина коштує менш як 3 долари, а обід з трьох страв на двох з пляшкою вина можна замовити приблизно за 60 доларів.

7. Кіпр: Пафос

Пафос є одним з найпопулярніших туристичних районів острова. Тут туристи можуть насолодитися комфортом та зручностями за доступними цінами. Наприклад, чашка кави коштує від 2 до 3 доларів, а смачна вечеря на двох з виномобійдеться в 70 доларів. Це робить Пафос привабливим місцем для тих, хто шукає історичні відкриття та можливості для релаксації на пляжі з чудовою кухнею.

8. Туреччина: Аланія

Вартість проживання в бюджетних готелях починається від 30 євро за ніч. При цьому у вартість вже входить харчування. Ціни в місцевих магазинах аналогічні цінам українським, а на деякі позиції навіть нижчі. Наприклад, хліб – від 0,5 до 1 USD, апельсини – від 1 USD за 1 кг.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus