USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Кудрицького звільнили з посади керівника «Укренерго»

Сьогодні 08:26
Наглядова рада державної компаніі НЕК «Укренерго» припинила повноваження голови правління Володимира Кудрицького за згодою сторін.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні 2 вересня, передає УНІАН.

Повноваження Кудрицького закінчуються 4 вересня.

Виконувати обов'язки голови Укренерго буде заступник голови правління Олексій Брехт.

Як інформує Суспільне, за звільнення проголосували троє членів наглядової від держави — Юрій Токарський, Олександр Баранюк, Юрій Бойко, а також один незалежний — Роман Піонковський. Ще двоє незалежних членів проголосували проти.

Читати ще: В «Укренерго» відмовились називати зарплату голови: членам правління в середньому платять до 2 мільйонів у місяць

Наглядова рада очікує від нового керівництва невідкладних кроків для вирішення проблеми будівництва захисних споруд на критичних обʼєктах оператора системи передач.

За інформацією видання, Кудрицького вирішили звільнити після Ставки головнокомандувача 30 серпня, на якій був присутній міністр енергетики Герман Галущенко. Після цього Кудрицькому надійшла пропозиція про звільнення за власним бажанням. За інформацією Forbes, сам Кудрицький відмовився писати заяву на звільнення.

Відтак голова Укренерго міг бути звільнений за ініціативою наглядової ради, до складу якої входять три незалежні члени та троє представників держави.

Як зазначають ЗМІ, причиною відставки Кудрицького стала незадовільна робота з будівництва захисних споруд на обʼєктах державної компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus