USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Кубок України з футболу: «Волинь» у принциповому поєдинку зустрінеться з «Карпатами»

31 Серпня 2021 11:23
Сьогодні у Львові відбудеться третій попередній раунд Кубка України з футболу, де луцька «Волинь» зустрінеться з «Карпатами».

Початок матчу – об 19.00 год, повідомляє пресслужба клубу.

Оновлені «Карпати» зуміли добряче пошуміти минулого літа – Андрій Тлумак та його клуб отримали у розпорядження не лише справжню емблему «Зелених Левів», а й відчутний десант досвідчених футболістів (багато із яких працювали з керманичем ще у «Волині») як з Першої ліги, так і з УПЛ.

Звісно ж, перед таким колективом не може ставитися ніяких інших завдань, крім виходу до Першої ліги, однак у двох останніх матчах львів’яни поступалися конкурентам з «Діназу» та «ЛНЗ» (двічі з однаковим рахунком 0:1). Можна не сумніватися, що у відродженому протистоянні «Волині» та «Карпат» господарі захочуть реабілітуватися за останні невдачі та подарувати місцевій публіці хороший вечір вівторка.

«Хрестоносці» у суботу зазнали першої поразки сезону – команда півтора тайми на рівних змагалася із головним фаворитом Першої ліги – харківським «Металістом», однак у підсумку таки завершила матч на щиті – 0:3.

Головною проблемою для Альберта Шахова було відновлення хлопців перед кубковим поєдинком, адже на відміну від опонентів, на цей процес у «Волині» було лише два дні. Не виключено, що тренерському штабу нашої команди доведеться провести ротацію складу.

З оновленими «Карпатами» наша команда офіційно ще не зустрічалася, хоча навесні під керівництвом Альберта Шахова до Львова на контрольну гру з саме цими «зелено-білими» їздила «Волинь-2»: тоді у гарному поєдинку наша молодь поступилася з рахунком 1:2 (гол на рахунку Дениса Теслюка).

Зате цього сезону в Львові – ціла плеяда ексволинян, починаючи з тренерів Андрія Тлумака та Андрія Сапуги, які пліч-о-пліч працювали у «Волині» два сезони, продовжуючи Сергієм Сімініним, Денисом Кожановим, Валерієм Болденковим, Владиславом Приймаком, Амбросієм Чачуа та Олександром Маткобожиком.

Команди розсудить бригада арбітрів, на чолі якої – Юрій Іванов з Донецької області. Протягом останніх років він шість разів працював на матчах «Волині»: у них наша команда двічі перемагала, одного разу зіграла унічию та тричі поступалася, усе це із різницею 10:8. У попередньому сезоні він працював на виїзному матчі «Хрестоносців» проти «Металіста 1925» (1:1), а також в останньому матчі чемпіонату вдома проти «Чорноморця» (1:2).

Асистенти арбітра – Михайло Маланчук (Чернівецька область) та Євген Гашков (Чернівці). Резервний арбітр – Степан Лапко (Львів). Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уболівальник ФК "Вес Показати IP 31 Серпня 2021 11:54
Скоро ФК "Волинь" змінить власників, і будемо не тільки грати з ФК "Карпати", а і з ФК "Барселона", ФК "Реал", ФК "Баварія" та іншими європейськими клубами???
Олег до Уболівальник ФК "Вес Показати IP 31 Серпня 2021 12:13
Хіба онлайн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus