USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Критерії вибору літнього жіночого взуття*

1 Серпня 2022 14:03
Спекотний сезон – той час, коли шукати взуття варто особливо прискіпливо, інакше є високі шанси натерти ноги. Перш ніж придбати жіночі сланці або інший товар, треба пересвідчитися, що вам буде справді зручно.

До речі, десятки варіантів комфортного взуття знайдете в інтернет-магазині MEGASPORT.







П’ять головних правил вибору літнього взуття





Основні критерії вибору нової пари на літній сезон є такими:

- розмір – якщо маєте справу з онлайн-магазином, треба виміряти довжину стопи (бажано в кінці дня, коли розмір є найбільшим);

- стиль – продумайте, з яким одягом будете носити обновку, аби образ був цілісним;

- матеріал – найпоширенішим матеріалом є гума, також трапляються варіанти зі шкіри, замші тощо, проте в будь-якому разі важливими є якість та гіпоалергенність;

- трендовість – якщо хочете мати модний вигляд, краще обирати взуття з останніх колекцій;

- колір – визначте для себе, що більше подобається: коли шльопанці або сандалі є головним акцентом у образі чи коли вони нейтральні.

Найкраще мати в гардеробі кілька різних пар: для походу на пляж або шопінгу, для урочистих подій, для подорожей тощо.





Що важливо під час купівлі сланців?




Передусім визначтеся, за яких умов будете носити шльопанці. Якщо вони призначені для басейну, антиковзне покриття є найважливішою характеристикою. Відомі спортивні бренди випускають продукцію високої якості, тому можете бути впевнені в надійності, безпечності та зносостійкості виробу.

Також звертайте увагу на підошву. В більшості моделей вона не є рівною, адаптована для тривалих прогулянок. Окрім цього, в багатьох моделях є отвори для вентиляції ніг.

Коли йдеться про монолітний сланець (тобто такий, що вироблений за допомогою спайок), подивіться, чи немає деталей, які стирчать, непередбачених виступів, рубців тощо. Все це є ознаками бракованого товару та неприпустимо для якісного взуття. А ось м’які й округлі краї та пластичність за згинання підошви – характеристики, що свідчать про надійність.

Якщо хочете носити обновку в багатьох ситуаціях (у офіс, на прогулянку та навіть на вечірку), звертайте увагу на універсальні моделі. Сучасна мода відкриває багато можливостей для міксування гумового взуття з абсолютно різними луками, тому сміливо експериментуйте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus