USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Криптокарта Trustee Plus: рік досягнень і 10 мільйонів транзакцій

Сьогодні 12:20
Одному з найпопулярніших українських криптопродуктів виповнився рівно рік з моменту виходу на ринок. Йдеться про платіжну картку від криптогаманця Trustee Plus, який став провідним Web3-проєктом в Україні. Компанія вирішила відзначити цю подію в період з 1 до 12 серпня 2024 року й підготувала сюрприз для нових користувачів.

Зазначимо, що криптогаманцем Trustee Plus уже скористалися понад 450 000 користувачів, які встигли оформити понад 80 000 платіжних карток. Крім того, через сервіс було здійснено понад 10 мільйонів транзакцій.

На честь річниці свого продукту компанія пропонує приємну акцію: випуск платіжної картки Trustee Plus зі знижкою 50%. Це чудова можливість почати користуватися криптоактивами у зручній для вас формі.

«Протягом минулого року наш продукт довів свою необхідність для десятків тисяч українців. Платіжна картка Trustee Plus відкрила перед нашими клієнтами нові горизонти, які раніше здавалися недосяжними. Ми продовжимо вдосконалювати сервіс для Web3-спільноти, пропонуючи нові продукти та інноваційні рішення», – зазначив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

CEO компанії підкреслив, що попри досягнуті успіхи, проєкт тільки починає свій шлях у світі цифрових фінансів. Розробники вже готують до запуску наступні функції та продукти, які обіцяють значно поліпшити життя кожного клієнта платформи.
Одне з останніх нововведень стосується особливої уваги Trustee Plus до гравців популярних Telegram-ігор – Hamster Combat і Dogs. Користувачі отримали можливість вивести внутрішньоігрові монети на платіжну карту Trustee Plus у вигляді стейблкоїнів USDT. Такий метод дає їм змогу легко конвертувати зароблені токени в реальні кошти.

Крім цього, клієнти криптогаманця можуть без проблем купувати десятки цифрових активів, виконувати обмінні операції без комісії та користуватися іншими перевагами. На сайті навіть є спеціальна інструкція з покупки крипти для нових користувачів.

Немає жодних сумнівів, що Trustee Plus не збирається зупинятися на досягнутому та активно рухається вперед. Вітаємо платформу з річницею платіжної картки та рекомендуємо всім не гаяти час – завантажуйте та встановлюйте криптогаманець уже зараз.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus