USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Кримчанина, який грабував людей у Луцьку, не пустили на півострів

30 Серпня 2018 17:17
Лучанин Ілля Мельничук закликає поліцію зайнятися своїм родичем з Криму, який розповідав, що був у рабстві у Києві, його прихистили дідусь та бабуся Іллі у Луцьку, однак той, отримавши теплі речі, пішов грабувати лучан. Нині ж чоловік дозволяє собі спілкуватися з пропагандистськими ЗМІ Криму, наголошуючи, що його не пустили на півострів, мовляв, українські прикордонники порвали його паспорти.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що волинські ЗМІ повідомляли, що на вокзалі у Луцьку затримали кримчанина, який підозрювався у злочині, вчиненому в Луцьку.

Як розповів лучанин, чоловік тривалий час жив у його дідуся та бабусі, придумавши легенду, що втратив всі документи, перебуваючи в рабстві у столиці.

«Був такий святий , що просто не передати словами... Дякував, що врятували його від вулиці і смерті. Ледь руки не цілував. Але...

Легенда була така, що він потрапив в рабство в Києві, де втратив всі документи і був ледь не прив'язаний ланцюгами і заморений в підвалах. Коли він не зрозумілим чином потрапив в Луцьк, мої рідні відразу прийняли його до себе (племінник, як не як). Дідусь, відразу відвів Сірожу до поліції, щоб написати заяву про втрату документів. Але через 2-3 дні Сірожа пропав з квартири і більше його ніхто не бачив», - пише лучанин.
Він каже, що його так званий родич, отримавши теплі речі, відразу пішов грабувати лучан: «Отримавши теплі речі (а на дворі була зима), чувак кинувся «бомбити» лучан. Я знайшов інформацію в інтернеті буквально через день, що «кримчанин грабує лучан посеред міста». Відразу відчув, що йдеться саме про мого горе-«родича».

Зі слів Іллі, його рідних (дідуся і бабусю) відразу почали викликати в поліцію, оскільки вони самі його привели туди, заявивши про втрату документів.

«Після того, як лучани масово почали писати заяви до поліції щодо крадіжок кримчанина, моїх рідних неодноразово викликали спочатку в поліцію, а потім й до суду. (Повістки в суд приходять й досі). Зараз це чмо відкрито дає інтерв'ю на невідомо яких телеканалах», - зазначає лучанин.

До слова, Сергій розповідав кримському телеканалу, що українські прикордонники порвали йому два паспорти, коли він хотів повернутися в Крим.

Отож, лучанин закликав Національну поліцію України звернути увагу на цього «персонажа» та вибачився за такого родича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда... Показати IP 30 Серпня 2018 20:23
В ..комсомольській правді" була ціла сльозлива стаття про цього чмошніка...прикордонники порвали йому паспорт і т.д. а коментарі заливались ' компліиентами ' в сторону Украіни...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus