USD 41.25 41.58
  • USD 41.25 41.58
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.30 10.60

«Крилатим землі не треба»: ковельчанка презентувала виставку картин

25 Листопада 2022 07:09
У час, коли наші воїни відстоюють свободу та незалежність України, коли щодня лунають сирени, сповіщаючи про повітряну тривогу, коли нам доводиться жити з частим відключенням електроенергії, наші художники не втрачають віри в прекрасне. Вони плідно працюють та вкладають у полотна увесь спектр своїх емоцій, пропускаючи сьогоднішні події через свої надчутливі душі.

Однією з таких активних та працьовитих митців є ковельська художниця Ольга Комісарик, яка презентувала вже третю персональну виставку. До представленої експозиції увійшли 55 картин майстрині. Майже всі роботи цьогорічні, навіяні актуальними подіями в Україні, повідомляють в Ковельській міськраді.

Виставка присвячена жінкам. Художницю цікавить внутрішній стан жінки, її душа, всесвіт, переживання та пізнання. На полотнах ми бачимо жінку-матір, жінку-захисницю, жінку-берегиню, жінку-долю, жінку-птаху… Жінка багатогранна, сьогодні вона схожа не тільки на горлицю чи лебідку, а й на соколицю, оскільки нарівні з чоловіком вона є воїном.
Читати ще: У музеї Волинської ікони відновили 200-річні образи

Нині Ольга Комісарик не лише активно бере участь у колективних виставках місцевих майстрів, а й презентує свої доробки на міжнародних онлайн-галереях, зокрема виставці на тему «Україна».

Також ковельчанка доєдналась до проєкту «Словенія і Україна», де мовою картин автори розповідали про становище України у воєнний час. Ольга була серед тих, чиї роботи стали частиною благодійної виставки-продажу НАХСУ.
Крім того, Ольга Комісарик є активним волонтером – половину отриманих коштів за картини вона донатить на ЗСУ.

Читати ще: Волинська скульпторка ліпила надгробок геніальній українці з власного сина. Фото

Чимало знайомих, рідних, друзів та колег прийшли привітати Ольгу з відкриттям персональної виставки у рідному місті. І незважаючи на відсутність електроенергії, захід відбувся в теплій та дружній атмосфері, яку гармонійно доповнило музичне оформлення від вихованця Ковельської школи мистецтв Михайла Тарасова.
Виставка творчих робіт майстрині пензля Ольги Комісарик буде діяти протягом місяця у Галереї мистецтв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus