USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Кров двигуна». Як працює служба пально-мастильних матеріалів волинського підрозділу Нацгвардії

9 Березня 2024 07:16
Російські окупанти активно полюють за технікою підрозділів Сил оборони України. Серед пріоритетних цілей для ворога є не лише сучасні засоби ураження чи транспортування наших воїнів. Автомобільна техніка й цистерни з пально-мастильними матеріалами також у групі підвищеного ризику.

Про це повідомляють у військовій частині 1141 НГУ України.

Своєчасне постачання палива до підрозділів Національної гвардії, що виконують службово-бойові завдання і на фронті, і на інших стратегічних об'єктах, – це надважлива умова боєготовності підрозділів та якісного виконання поставлених цілей.

Військові кажуть, що паливо – це кров двигуна, що приводить його в дію.

Читати ще: У Луцьку в навчальному центрі бійці 100-ї бригади навчають усіх охочих. Відео

Злагоджена робота служби пально-мастильних матеріалів волинського підрозділу Нацгвардії дозволяє безперебійно забезпечувати роботу автомобільної і бронетехніки військового підрозділу.

Гвардійці використовують сучасні та модернізовані паливозаправники, а це є запорукою того, що процес доставлення і заправки військової техніки буде швидким, ощадливим і ефективним. Такі паливозаправники можуть заправляти одночасно кілька одиниць техніки, що скорочує час заправки, а отже, зменшує ризик ворожого удару по техніці.

Читати ще: «Наш бій ще не закінчився»: захисник Маріуполя з Волині розповів про бої за місто, катування у полоні й сили продовжувати боротьбу

Для безперебійної роботи водій-заправник ретельно і регулярно обслуговує довірену техніку, щоб всі системи були в найкращому стані.

«Робота специфічна, пов’язана із підвищеною небезпекою. Ми доставляємо пальне до техніки, яка виконує бойові завдання. Під час війни робота заправників дуже важлива», – наголошує водій транспортного засобу Павло Семенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Березня 2024 11:46
Якщо вже така херня пишеться, отже, справи дуже кепські

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus