USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Кремль визнав, що обстрілами інфраструктури намагається змусити Україну до переговорів. У МЗС відреагували

18 Листопада 2022 09:01
У Кремлі заявили, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій київської влади, яка відмовляється від переговорів.

Про це сказав прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, якого цитує російський «Интерфакс».

Пєсков, зокрема, заявив, що ракетні удари завдаються по об’єктах інфраструктури України, які нібито «прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу».

Він сказав, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій київської влади, яка, зокрема, відмовляється від переговорів.

«Небажання української сторони розв’язувати проблему, виходити на переговори, ба більше, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити», – сказав він.

Після такого зізнання у Міністерстві закордонних справ України Росію порівняли з терористами ІДІЛ.

«Дмитро Пєсков зізнався, що Росія знищує українську критичну інфраструктуру, щоб схилити Україну до переговорів.

Так само ведуть себе терористи ІДІЛ: вбивають невинних людей, аби виконали їхні вимоги.

Росія діє як держава-терористка. Заява Пєскова має відкрити очі деяким країнам, які досі вірять, що Росія прагне переговорів.

Російську агресію розмовами не зупинити. Її можна зупинити лише системами ППО, танками та РСЗВ», – заявив спікер МЗС Олег Ніколенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
spec Показати IP 18 Листопада 2022 11:20
путін ХУЙЛО !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus