USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Кремль продовжує зачистку вищого керівництва армії та флоту Росії

22 Квітня 2022 20:59
Головне управління розвідки Міністерства оборони України має інформацію, що після поразок російських військ на суходолі та знищення флагмана Чорноморського флоту РФ «Москва» почалася чергова фаза репресій проти командування армії та флоту Росії.

Про це повідомив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький.

За інформацією воєнної розвідки України, усунуто з посади та заарештовано командувача ЧФ РФ адмірала Ігоря Осипова.

Слідчі дії проводяться відносно начальника штабу – першого заступника командувача ЧФ віце-адмірала Сергія Пінчука.

У зв’язку з незадовільною підготовкою до ведення бойових дій та великими втратами особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади командувачів 6 армії генерал-лейтенанта Владислава Єршова, 1 танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя та одного із заступників командувача.

Також у зв’язку із незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу генерал-майора Аркадія Марзоєва.

Читати ще: У Росії зникати безвісти – тренд. Медіа мовчать про тотальні втрати армії

Репресії Кремля торкнулися також тилових підрозділів та підрозділів забезпечення.

У зв’язку із незадовільною організацією матеріально-технічного забезпечення угруповання військ Східного військового округу РФ усунуто з посади командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Миколи Пономарьова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus