USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Кремль не закрив кримінальну справу проти Пригожина через заколот, – росЗМІ

26 Червня 2023 12:51
Російська влада не закрила кримінальну справу проти засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, ФСБ Росії продовжує розслідувати справу про заколот.

Про це пише російське видання «Коммерсант», передає УП.

«На ранок 26 червня кримінальну справу про організацію збройного заколоту (ст. 279 КК РФ), головним фігурантом якої став засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин, не припинили, її продовжує розслідувати слідчий слідчого управління ФСБ Росії», – йдеться в публікації.

Читати ще: ISW назвав причини припинення заколоту Вагнера. Варіанти розгортання подій далі

Справу проти Пригожина було порушено 23 червня, а про припинення кримінального переслідування оголошено після переговорів з ним диктатора Білорусі Олександра Лукашенка.

Читати ще: У ISW розповіли, що може виторгувати собі Лукашенко в обмін на зупинку заколоту Пригожина

Однак джерело видання у наглядовому відомстві повідомило, що постанову про порушення кримінальної справи поки що не скасовано, а розслідування заколоту триває. Як твердить джерело, для ухвалення іншого рішення минуло занадто мало часу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus