USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.73

Кремль хотів, щоб про обмін полоненими не говорили, – Маляр

22 Вересня 2022 15:13
У Росії оголошенням про часткову мобілізацію намагалися інформаційно перебити тему обміну військовополоненими.

Така «традиційна нехитра тактика» Кремля. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у мережі. Але, за її словами, це не спрацювало.

«Спочатку вони хотіли оголосити мобілізацію напередодні. Але усвідомили, що технологічно доцільніше про це повідомляти в день обміну. Проте спрацювало це навпаки – подвоївся інформаційний ефект», – зазначила Маляр.

Читати ще: Мобілізація, яку оголосив Путін, наразі не вплине на хід війни, – ISW

Жодного перебивання теми в росіян не вийшло.

21 вересня Україна та Росія провели черговий обмін полоненими. Українська сторона повернула з полону захисників Маріуполя, зокрема, бійців «Азова». Обмін відбувся в Чернігівській області. У рамках обміну полоненими між Україною та Росією повернули 215 наших військових. Зокрема й 108 бійців «Азову».

Україна пам’ятає про всіх, хто перебуває в російському полоні. Влада обіцяє зробити все для їхнього швидкого порятунку. Про це 22 вересня повідомив Президент Володимир Зеленський.

Захисники Азовсталі чотири місяці перебували у російському полоні.

Оборона Маріуполя тривала 86 днів. 20 травня командир полку «Азов» підполковник Денис Прокопенко заявив, що найвище військове керівництво України віддало наказ про збереження життя і здоров’я військовослужбовців гарнізону і припинення оборони Маріуполя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нудануда Показати IP 22 Вересня 2022 17:08
Власне як завжди, цьому маркетирговому баяну років і років, і працює відмінно.
Ванюша до Нудануда Показати IP 22 Вересня 2022 17:59
Усі сторони залишились незадоволені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus