USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Кремль хоче контрафактом ввозити Apple, Tesla, Jaguar та інші закордонні товари

24 Квітня 2022 16:26
Росія сама ж спростовує свій міф про імпортозаміщення. Мінпромторгу планує ввозити на територію РФ закордонні товари, які через санкції не можуть експортуватися до Кремля.

Серед них, зокрема, є автомобільні бренди Tesla, та Jaguar, технологічні бренди Apple та Samsung, консолі XBox та Play Station і десятки інших виробників.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на наказ Мінпромторгу, що порапив у розпорядження агентства, передає ТСН.

У документі зазначається, що контрафакт – це «паралельний імпорт», який передбачає ввезення в країну без дозволу правовласника товар, продаж якого розпочався в інших країнах світу.

Ширший список «контрафактних товарів» РФ:

Автомобільні марки та матеріали, а також супутні товари, з ними пов’язані: Tesla, Land Rover, Jeep, Jaguar, Chrysler, Bently, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Hummer, Rover.

Двигуни та частини до Volvo, Hyundai, Nissan, Volkswagen тощо, шини Michelin, Goodyear, Continental, Bridgestone.

Читати ще: Стоп-лист компаній і брендів, які принципово пішли з Росії

Смартфони та техніка: Apple, Asus, HP, Panasonic, Samsung, Nokia, Sony, Intel, Electrolux, Miele, Siemens, Dyson тощо. приставок X-Box, PlayStation, Nintendo.

Також до переліку увійшло обладнання для низки галузей: видобуток корисних копалин, електроенергетика, залізничний та судноплавний транспорт, сільське господарство, лісопереробка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus