USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Кремль готується поповнювати військовий резерв юнармійцями, – ЗМІ

18 Липня 2022 09:21
Росія, ймовірно, робить зусилля з оновлення сил, які дозволили би витримати затяжну війну в Україні.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за підсумками 17 липня, передає УНІАН.

«Кремль, ймовірно, робить довгострокові зусилля з оновлення сил, які дозволили б відновити сильно пошкоджену російську армію і/або витримати затяжну війну в Україні», – зауважують аналітики.

Експерти оперують даними Головного управління розвідки про те, що в Росії відкрили 500 нових кадетських класів і 1000 молодших армійських класів в Бєлгороді і прикордонному районі Бєлгородської області.

«Юнармія приймає добровольців у віці від восьми до вісімнадцяти років, тому будь-які добровольці, які беруть участь в цій програмі, навряд чи будуть готові вступити в бій протягом досить довгого часу. У ГУР також повідомили, що російське добровольче товариство сприяння армії, авіації і флоту Росії відкрило в Бєлгороді додаткові курси військової підготовки для тих, хто не має військового досвіду і хоче служити в російських збройних силах», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бенксі Показати IP 18 Липня 2022 10:02
Навіть не чули цю важливу новину. Дуже схвильовані.
Українець Показати IP 18 Липня 2022 13:29
гній для степів України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus