USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Кремль готує план Б щодо України з пропозиціями Медведчука, – Данілов

16 Лютого 2023 17:51
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що після невдалої спроби захопити всю Україну в Кремлі виношують план Б, пропозиції до якого готуватиме проросійський політик і кум президента країни-агресорки Володимира Путіна Віктор Медведчук.

Про це він сказав у інтерв'ю BBC, передає УП.

«У Росії зараз стоїть завдання зробити так званий корейський варіант. Вони вже в Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну не можуть, то зараз будуть розробляти план Б, щоб зробити так звану другу Україну», – зазначив він.

Секретар РНБО повідомив, що план запропонував сам Медведчук.

«Цей план божевільний приніс туди Медведчук. Він вважає себе фахівцем по Україні, але таким не є, він просто зрадник», – пояснив Данілов.

За його словами, разом с проросійськими «експертами» з забороненої ОПЗЖ Медведчук буде «давати пропозицію про створення двох країн».

Читати ще: Прориву не буде: в ISW пояснили, чому новий наступ армії Путіна приречений на провал

Мета ж Росії, на його думку, найближчим часом зробити все, щоб повністю окупувати Донецьку та Луганську області разом з сухопутним коридором до Криму, а тоді реалізувати цю ідею розділу України.

Він додав, що над «ідеєю двох країн» працюють також люди, які готували Будапештський меморандум 1994 року.

«Вони їх підняли, струсили з них пил. Люди Януковича опікуються цим питанням теж. Саме ті, хто за кулісами і смикає за нитки», – підкреслив Данілов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus