USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

МЗС Британії: Кремль готує нову брехню, аби приховати звірства російських військових

17 Квітня 2022 08:31
Російське керівництво готує нову брехню, аби приховати звірства російських військових в Україні, яким є незаперечні докази. Велика Британія готова надати фінансування, персонал і забезпечити військову експертизу, щоб притягнути винних до відповідальності.

Про це повідомляє міністерство закордонних справ Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

«Ми знаємо, що кремль готує нову брехню, щоб пояснити звірства над мирним населенням в Україні. Ці спроби приховати жахливі акти насильства не стримають слідчих», – повідомили у зовнішньополітичному відомстві.

У доданому відео вказується, що є незаперечні докази численних звірств російських військ проти цивільного населення в Україні та цивільної інфраструктури, а «війна путіна побудова на брехні».

«Велика Британія пропонує фінансування, персонал і військову експертизу, щоб притягнути винних до відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Раніше міністр закордонних справ Італії Луїджі Ді Майо заявив, що звірства, які російська війська здійснюють в Україні з початку вторгнення, є очевидними.

Японія внесла передоплату своїх внесків до Міжнародного кримінального суду, щоб допомогти йому розслідувати можливі воєнні злочини в Україні.

Міжнародний кримінальний суд у березні за зверненням 42 країн оголосив про початок розслідування воєнних злочинів внаслідок вторгнення рф в Україну. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан заявив, що є підстави вважати, що на території України були скоєні злочини, які підлягають юрисдикції МКС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus