USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Кремль атакує іноземні ЗМІ заявами «західних експертів» про те, що Україна має піти на поступки

29 Травня 2022 23:13
Цього тижня росія через лояльних «західних експертів» просувала в іноземних медіа наратив про начебто неминучу перемогу росії та необхідність України йти на поступки.

Про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Французький центр досліджень у сфері розвідки опублікував аналітичне зведення, в якому частково просуваються кремлівські наративи про «недосвідчених українських солдатів» та «професійну російську армію», – йдеться в повідомленні.

Крім того, екс-сенатор США Річард Блек в інтерв’ю англомовним медіа розповідав про неминучу перемогу росії, оскільки «рф не може собі дозволити програти через загрозу розширення НАТО».

Читати ще: В ОП прогнозують, що Росія почне шантаж Європи газом з настанням холодів

Італійський генерал Леонардо Трикаріко закликав ЄС відмовитись від «божевільної ідеї виграти війну в Україні» та схилити Україну до капітуляції, щоб не провокувати росію на застосування зброї масового ураження.

Німецький Інститут Шиллера провів міжнародну дискусію на тему загрози Третьої світової війни, учасники заходу дійшли висновку, що «конфронтація з росією згубна для Німеччини та ЄС».

«Всі ці заяви – спроба росії нав’язати світу необхідну рф точку зору», – підкреслили в Центрі протидії дезінформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українці Показати IP 30 Травня 2022 08:59
може ще і вибчитися перед людожерами російськими та німецькими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus