USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Крав шоколадки в магазинах, організував наркопритон та продавав канабіс: волинянин проведе за ґратами понад 6 років

27 Травня 2024 23:24
Володимир-Волинський міський суд засудив чоловіка до 6,5 року позбавлення волі за крадіжки, збут канабісу та організацію наркопритону.

Як йдеться у матеріалах справи, у січні 2023 року Андрій С. у магазині «Сім 23» у Володимирі поцупив три шоколадки «Мілка» вартістю 380 гривень.

У квітні чоловік знову у «Сім 23» вкрав дев'ять плиток шоколаду «Millennium Gold». Як встановило слідство, до грудня чоловік ще скоїв три крадіжки – цупив у гіпермаркетах шоколадки та цукерки.

Читати ще: Купляв у Києві, продавав на Волині: за збут наркотиків уродженець РФ проведе 4 роки за ґратами

Промишляв волинянин і наркобізнесом, а ще організував вдома наркопритон.

Зокрема, з серпня по жовтень Андрій С. тричі продавав знайомому канабіс. А також частенько надавав своє помешкання для незаконного вживання психотропів – PVP та канабісу.

Потрапила у тенета злочинця і неповнолітня: він переконав її спробувати небезпечну речовину PVP, нібито щоб розслабитись.

Правоохоронці злочинця затримали і 18 грудня під час обшуку в його помешканні вилучили психотропи.

Читати ще: Лучанин, який обкрадав «Аврору» та «Єву», отримав майже сім років в’язниці

У суді чоловік свою вину визнав повністю та покаявся. Підтвердив крадіжки шоколадок та шоколадних цукерок у супермаркетах, незаконне придбання та збут наркотичних засобів. Також не заперечив факт схилення неповнолітньої до вживання наркотичних засобів та надання іншим особам власного житла для вживання наркотиків.

За сукупністю злочинів суд призначив Андрію С. шість років і шість місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus