USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Крали вночі і продавали: у Луцьку затримали серійних викрадачів автодзеркал

12 Липня 2021 13:30
Протягом минулого тижня до поліції надійшло 8 повідомлень про викрадення бокових дзеркал з автомобілів у Луцьку. Оперативники затримали двох підозрюваних у цих крадіжках, повідомляє поліція Волині.

Здебільшого дзеркала зловмисники викрадали в нічний або дуже ранній період доби і з тих автомобілів, які не охоронялись.

Потерпілі зазначали різні суми збитків: від 2 тисяч гривень і більше, залежно від марки й моделі транспортних засобів.

Луцькі оперативники швидко вийшли на слід крадіїв і обох їх затримали «на гарячому». Ними виявились лучанин та житель Струмівки, обоє раніше мали проблеми з законом. Правоохоронці встановили, що дзеркала зловмисники після викрадення продавали. Частину краденого вилучили.

Нині за всіма фактами крадіжок розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України. За крадіжку, вчинену повторно або за попередньою змовою групою осіб, їм загрожує арешт терміном від трьох до шести місяців або обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Світлана Показати IP 12 Липня 2021 13:41
Тільки що була в поліції. Сказали нічого не вилучено, тільки злодіїв затримали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus