USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Козюра продав «Свідомим» луцький осередок «Батьківщини», – очільник фракції у Луцькраді

30 Листопада 2023 16:52
Людмила Патіюк, яка навесні 2021 року очолила Луцьку міську партійну організацію ВО «Батьківщина», лише декілька місяців тому склала повноваження як помічниця-консультантка депутатки Луцької міської ради від фракції політичної партії «Громадянський рух «Свідомі» Алли Надточій. Майже 2,5 року вона поєднувала обидві посади в різних політичних силах. А у 2020 році вона балотувалася в міську раду від «Свідомих» будучи 39-ю кандидаткою в депутатки у списку політсили.

Про це під час пресконференції розповів голова фракції ВО «Батьківщина» в міськраді Олександр Козлюк.

«Людмила Патіюк (на фото) грає на користь голови обласної партійної організації (Андрія Козюри, – ВН), підігрує йому, видає нікчемні протоколи… 31.08.2023 року вона тільки-но склала повноваження помічниці депутатки від фракції партії «Свідомі» Алли Надточій. Я не маю нічого проти Алли Володимирівки, але ми чуємо ідентичні фрази, ідентичні запитання. Про що це може свідчити?

Аналогічні питання звучать до Ірини Чебелюк (заступниці міського голови, депутатки від ВО «Батьківщина», яка раніше очолювала міську партійну організацію політсили, – ВН) і від колеги-депутатки Алли Надточій на сесії міськради, і від голови міської партійної організації Людмили Патіюк на засіданні бюро партії», – сказав Олександр Козлюк.
Як наголосив, депутати Луцької міської ради від ВО «Батьківщина» не збираються «обслуговувати інші партійні структури».

Нагадаємо, під час пресконференції депутати фракції «Батьківщина» у Луцькраді розповіли, що очільник обласного осередку Андрій Козюра забороняє депутатам голосувати на сесійних засіданнях за важливі питання, повʼязані з життєдіяльністю громади, вимагаючи для себе виділення земельної ділянки у Луцьку та дозволу на початок будівництва багатоквартирного будинку поблизу Стиря. Через тиск і погрози Андрія Козюри депутати фракції ВО «Батьківщина» звернулися до лідерки політсили Юлії Тимошенко.

Читати ще: Козюра шантажем вимагає землю в Луцьку та дозвіл на багатоповерхівку: депутати «Батьківщини» звернулися до Юлії Тимошенко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Петро Показати IP 30 Листопада 2023 17:28
Козюра,звісно, відомий пройдисвіт, але і возню затіяли , бо одне ошестя, що свідомі, що тииошенківці. Запахло виборами от і вилазять, як пацюки з голоду, аж гидко сухати і дивитись.
дідо Показати IP 30 Листопада 2023 17:35
БЮТ взагалі треба заборонити,як регіоналів та комуняк...це тоталітарна секта кремлівської сексотки Тимошенко.
Ще не зовсім свідоми до дідо Показати IP 1 Грудня 2023 17:43
не сміти трогати Юлію Володимирівну!!! Не сміти! Такої як вона ще не було... і я її кохам!!!
Федя з Побєди Показати IP 30 Листопада 2023 17:41
Павуки у баньці ! То є добре ! Той, хто на березі чекає, коли річкою попливуть політичні трупи уже бачить перші результати !
ВІРУС Показати IP 30 Листопада 2023 17:54
СУЧАСНИЙ ОСТАП БЕНДЕР....
Олександр Показати IP 30 Листопада 2023 18:00
МОЛОДЕЦЬ КОЗЮРА.
БУЛЬДОЗЕР ЦИНІЗМУ. Показати IP 30 Листопада 2023 18:03
ПРОДАТИ ВСЮ МІСЬКРАДУ,ОБЛАСНУ РАДУ.НА ВИРУЧЕНІ КОШТИ ЗАКУПИТИ ЗБРОЮ ДЛЯ АРМІЇ.
Міла Показати IP 30 Листопада 2023 18:22
То є туфта про. Козюру всипав вчора на сесії сьогодні уже обгиджуєм депутати дармоїди.
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2023 20:53
А що там мотоциклісти тверезі роблять?
Луцьк Показати IP 30 Листопада 2023 21:56
Козлюк та Авраменко вже напевно на чемоданах ))! тільки куди?, за бугор чи все ж таки у воєнкомат) перші криси вже побігли! Хто наступний цікаво.. кораблик міський то вже тоне! Пробоїна така нормальна та ще й капітан вже здувся , лишиться до самого кінця як в титаніку чи на шлюбку і на другий берег)!? Ми то все побачимо з часом і можливо зможемо та допоможемо! Слава Україні
Обласний Показати IP 30 Листопада 2023 22:40
Люди добрі! Вам не має що робити? Людина реально воює з перших днів повномасштабної війни , залишив сім'ю а там троє дітей неповнолітніх, міг би й не йти але пішов та воює і захищає нас з вами поки тут базар розводять різні теплуни диванні ! Самі то що вони там зробили? , тільки наробили дурниць різних по місту та про війну вже й позабували! Добре що є такі люди як Андрій, який нагадав всім тим хто тут пригрівся що війна ще триває і перемогти потрібно як би це не було важко та болісно. Трохи збийтеся з теми , займіться корисним чимось хоч для себе і по можливості до народу свого! Луцьк це місто яке заслуговує на нормальне життя! Героям слава
Лучанин до Обласний Показати IP 1 Грудня 2023 09:05
Козюра ну не перетинає))
до обласного до Обласний Показати IP 3 Грудня 2023 12:09
1.Він тільки носить форму,сидить в тилу а не реально воює; 2.Як це міг не піти?????? А конституційний обов'язок захищати країну??? 3.Не дай Бог мати такого захисника,базікало.Запитайте у тих хто з ним в підрозділі чи його там бачать і що він,реально,робить.
123 Показати IP 1 Грудня 2023 09:31
Що буде робити міська рада, коли кожну її сесію почнуть блокувати військові та їхні родичі? Переводити свою політику з колишньої на сучасну чи шукати винуватців?
Жорік Показати IP 1 Грудня 2023 10:07
Як наголосив, депутати Луцької міської ради від ВО «Батьківщина» не збираються «обслуговувати інші партійні структури». Треба попитати чию структуру обслуговувала Батьківщина раніше??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus