USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Кожен день для противника – це нові втрати, а для нас – перемоги», – Арестович розповів про ситуацію на фронті

28 Лютого 2022 00:29
Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів про ситуацію по усіх напрямках станом на 23.40, зазначивши, що кожен день для противника – це нові втрати, а для нас – нові перемоги.

«Противник повністю припинив рух на північно-західному напрямку Києва. Деякі підрозділи відходять – це тактичний відступ, про який я казав ще вдень. Наша артилерія та авіація продовжує наносити нічні удари, допомагаючи противнику задуматися про те, що краще взяти й відійти усім. Чернігівський і Сумський напрямок – тиша, Харківський напрямок – спроби денного входу в глибину міста, які закінчилися дуже печально для тих, хто спробував зайти. Куп’янськ – з’ясовується ситуація, не зважаючи на запис з мером цього міста і численні запевнення росіян, що вони його захопили, не все там так просто», – сказав Арестович.
Що стосується зони ООС, то Волноваху сьогодні зайняв противник, зосередивши зусилля на місці головного удару, але завдяки контратаці ЗСУ Волноваху відбили, зараз там наші війська та локалізують проблеми південніше Волновахи. Маріуполь тримається, жодних проблем. Бердянськ зайнятий противником, там не було наших військ, місто взяло угруповання, яке йшло з Мелітополя на Маріуполь.

«У бік Херсона підходять невеликі резерви з Криму, за оціночними даними одинадцять російських десантних кораблів вийшли в море та шукають пригод в районі Одеси. Вони можуть висадити десант, але ми можемо побачити виконання від українських військових протидесантної операції. Наші зроблять все якнайкраще. Знову відбулися ракетні удари по Києву: одну ракету збили, одна невідомо де, інша потрапила у Софіївську Борщагівку. Були удари по аеродрому в Житомирі, Запоріжжі.

Повітряна тривога лунає в багатьох містах, але потрібно зрозуміти, що повітряна тривога – це не завжди означає, що ракети прямують до наших міст. Просто по факту їх зльоту ми оголошуємо це повсюди, адже незрозуміло, куди летять ракети, і тому всім громадянам потрібно сховатися», – наголосив радник керівника Офісу Президента.

«Настрій у нас оптимістичний. Боятися нема чого. Ми здійснюємо вдалу оборонну операцію. Кожен день для противника – це нові втрати, а для нас – нові перемоги», – відзначив Олексій Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus