USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Ковельський тренер із плавання крав автомобільні ковпаки у Луцьку: як покарали

23 Червня 2024 14:13
Судили жителя Ковеля, який приїздив до Луцька, щоб красти автомобільні ковпаки. Він отримав 1,5 року іспитового терміну.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як зазначено, у період з 11 до 30 січня 2024 року було зафіксовано дев’ять випадків крадіжок. У восьми з них Дмитро М. крав ковпаки з автомобілів марки Opel, одного разу – з Volkswagen. Згодом чоловіка затримали правоохоронці.

Обвинувачений свою вину повністю визнав і щиро розкаявся. Також повідомив, що відшкодував завдані збитки потерпілим.

Читати ще: Ковельчанин продавав гранатомети, щоб купити авто побратимам. Його судили

Про волинянина відомо, що він працює тренером з плавання, розлучений, вперше притягується до кримінальної відповідальності, за місцем роботи характеризується позитивно, має низку нагород, дипломів та подяк.

Потерпілі у своїх заявах не наполягали на призначенні суворого покарання обвинуваченому. Останній зобов’язався дотримуватися бездоганної поведінки.

У підсумку Дмитра М. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.4 КК України. Йому призначили п'ять років позбавлення волі, які замінили на один рік та шість місяців іспитового терміну.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Богдан Показати IP 23 Червня 2024 14:43
Бомжара
санітар Показати IP 23 Червня 2024 15:56
Тренер крав ковпаки. Яка ницість! Який мерзотник! Очевидно, він тренує молоде покоління? І краде ковпаки. Тобто, виховує. І тут же виправдовують цю ницість: позитивна характеристика, низка нагород тощо. Несумісні речі.
Саня Показати IP 24 Червня 2024 05:21
Зате не мобілізують.
Юрій Миколайович до Показати IP 24 Червня 2024 09:09
Не суди і не судимий будеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus