USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Ковельський театр завоював три нагороди на всеукраїнському фестивалі

4 Листопада 2021 23:22
Ковельський театр «10 ряд 10 місце» мав змогу взяти участь у VII Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі «Комора», який проводиться серед аматорських колективів у прекрасному Кам’янці-Подільському.

Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Ковельські митці представили філософсько-політичну драму – новелістичну трилогію «Поки прядеться нитка...» за мотивами новел Віктора Гребенюка. Для більшої частини учасників – це була прем’єра.

«Два роки колектив не мав змоги виїжджати через карантинні обмеження.Тож, «Комора» стала просто ковтком живої води, подарувавши нам чотири незабутні дні – з такими оригінальними та неповторними виставами, цікавенними, потужними майстер-класами та лабораторіями, розкішною екскурсією нічним містом та його історичними пам’ятками, просто прекрасним творчим спілкуванням та обміном досвідом... На довершення – ми отримали розкішну сонячну погоду – справжнє «бабине літо» від золотої осені», – ділиться враженнями керівник колективу Альона Малюга-Мельникова.

«Комора» принесла у творчу скарбничку театру три нагороди. Одну колективну, перемогу у номінації «За краще вирішення соціальної проблематики». Дві – індивідуальних: «Кращий актор другого плану» – Юрій Коновалов та «Краща актриса другого плану» – Альона Малюга-Мельникова.

У виставі були задіяні: Олена Долінко, Ольга Пірожик, Лідія Акулова, Тома Трейгут, Олександр Новицький, Ігор Олексюк, Ігор Корнелюк, Анастасія Зарипова, Дарина Сидорук, Юрій Коновалов.

«Ціную, пишаюсь, вітаю – ви зробили все можливе і неможливе, аби достойно представити театр поряд з професіоналами», – пише про своїх акторів Альона Малюга-Мельникова.

Колектив народного аматорського експериментального театру-студії «10 ряд 10 місце» висловлює щиру вдячність начальнику управління культури, молоді та спорту – Андрію Мигулі за сприяння та допомогу в організації поїздки на фестиваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus